top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF en veiligheidsdiensten hebben 8 gezochte terreurverdachten opgepakt


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De afgelopen avond en nacht hebben IDF-troepen en veiligheidsdiensten in de stad Jenin twee gezochte personen opgepakt die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten.


Tijdens de operatie schoten de soldaten op gewapende mannen die op hen schoten

In de Yehuda regio arresteerden IDF-soldaten drie gezochte personen die verdacht werden van terroristische activiteiten en vonden een pistool.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


In de stad Kalkilia arresteerden de IDF-troepen twee gezochte personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Tijdens de activiteit van de troepen in het dorp gooiden een aantal verdachten stenen naar de soldaten die reageerden met maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven


Ook werd in het dorp Hussan een gezochte persoon gearresteerd die verdacht werd van betrokkenheid bij terroristische activiteiten.In de stad Nablus opereerden onder meer IDF-strijders en tijdens de activiteit werden schoten gehoord in het gebied.


Gedurende de nacht zijn in totaal acht gezochte personen gearresteerd en overgebracht voor verder onderzoek door de veiligheidstroepen.78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page