top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF en veiligheidstroepen hebben 16 terreurverdachten gearresteerd


Foto IDF-woordvoerder


De soldaten van de IDF, de Shin Bet en de MGB opereerden vannacht op een aantal locaties in Judea en Samaria, onder meer in de dorpen Akraba, Anta, Duma, Harbat Abu Najim en Kibi en arresteerden in totaal 16 terreurverdachten.


In de stad Nablus werden drie gezochte personen gearresteerd die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Tijdens de actie zijn in de omgeving geweerschoten gehoord. De troepen arresteerden een andere gezochte persoon in het dorp El Bira.


De troepen arresteerden drie gezochte mannen in de dorpen Abu Dis en Doha. Tijdens de activiteiten van de strijders in het vluchtelingenkamp Deheisha arresteerden de strijders nog een voor terroristische activiteiten gezochte man. Verdachten gooiden stenen en een molotovcocktail naar de strijdkrachten, die reageerden met maatregelen om demonstraties uit elkaar te drijven.


De IDF-strijders arresteerden ook drie gezochte mannen in het dorp El Yamon, en bovendien arresteerden de strijders een gezochte man en namen ze militaire uitrusting in de stad Hebron in beslag.


De strijders opereerden ook in het dorp A-Luban en arresteerden een gezochte man en namen een wapen in beslag. Tijdens de operatie van de strijdkrachten in de stad Kalkaliya arresteerden de strijders een gezochte persoon en ontstond daar een ongeregeldheden waarbij verschillende verdachten stenen naar de strijdkrachten gooiden, explosieven gooiden en vuurwerk afschoten. De strijders die reageerden met maatregelen om demonstraties uit elkaar te drijven.


Tegelijkertijd arresteerden de troepen nog twee gezochte personen en namen een pistool en een jachtwapen in beslag in het dorp Nazria.


Foto IDF-woordvoerder


De gearresteerde gezochte personen zijn overgebracht voor verder onderzoek naar de veiligheidsdienst.
95 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page