top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF en veiligheidstroepen hebben acht gezochte terreurverdachten gearresteerd


Foto IDF-woordvoerder


Soldaten van de IDF, de Shin Bet en de MGB opereerden vannacht in een aantal centra in Judea en Samaria, onder meer in de dorpen Bir Naballah, Doha, Sawahra, Giftlik en de stad Ramallah.


De strijders opereerden in de stad Jenin om drie gezochte personen te arresteren die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Tijdens de operatie werd massaal geschoten op de strijdkrachten.


De strijdkrachten arresteerden drie gezochte mannen in de dorpen Nelin en Adik. Tijdens de operatie in de stad Kalkilia vonden de strijdkrachten een bom. Tijdens de activiteit was er een enorme opschudding, waarbij verdachten explosieven en meubels naar de politie gooiden, die reageerden met maatregelen om demonstraties uiteen te drijven.


Ook arresteerden IDF-soldaten een gezochte man in het dorp Beit Jala, tijdens de operatie vonden de soldaten een pistool en munitie.


In het dorp Beit Ola, in het gebied van de Yehuda Brigade, arresteerden de soldaten een gezochte man en vonden ze een wapen van het type "Carlo".


IDF-woordvoerder


Bovendien zorgden IDF-troepen 's nachts voor de gecoördineerde toegang van gelovigen tot de Yosef Tomb-compound in het gebied van de Samaria-brigade. Tijdens de operatie rolden verdachten banden en gooiden explosieven naar de strijdkrachten, die reageerden met maatregelen om zich te verspreiden de demonstraties.


De gearresteerde gezochte personen zijn overgebracht voor verder onderzoek naar de veiligheidsdienst.

44 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page