top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF gaat door met het ontmantelen van de militaire capaciteiten van Hamas in Khan Yunis

Foto IDF woordvoerder


Donderdagavond werden vanuit de Gazastrook raketten afgevuurd richting Ashkelon, Kfar Aza en Sderot. Als reactie hierop viel IDF-artillerie de lanceergebieden in de noordelijke Gazastrook aan. IDF-straaljagers hebben een aantal terreurdoelen in de lanceergebieden getroffen, waaronder lanceerkuilen, operationele ontmoetingspunten en terreurtunnelschachten.IDF-troepen gaan door met het ontmantelen van de militaire capaciteiten van Hamas in Khan Yunis. IDF-tanks vielen een terrein aan dat was uitgerust met explosieven, lokaliseerden militaire uitrusting en wapens en vernietigden ondergrondse terroristische infrastructuur. Ook heeft een IDF-straaljager twee terroristen die zich op een militair terrein bevonden, getroffen en geëlimineerd. Bovendien hebben IDF-tanks en -vliegtuigen bij een andere activiteit een aantal terroristen geëlimineerd en hebben IDF-troepen wapens in het gebied gelokaliseerd.

IDF-troepen blijven opereren in het gebied van Al Amal in Khan Yunis, waar de strijdkrachten tijdens een gerichte aanval granaten en geïmproviseerde explosieven hebben gelokaliseerd in beschuldigde gebouwen.


IDF-straaljagers bombardeerden een aantal met explosieven uitgeruste gebouwen in het gebied van IDF-troepen. De afgelopen dag hebben IDF-straaljagers meer dan 30 terreurdoelen in de Gazastrook getroffen, waaronder militaire complexen, terreurtunnels, commandocentra, een wapenopslagfaciliteit en aanvullende militaire infrastructuur.

339 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page