top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF geeft beelden vrij van het elimineren van terroristen cellen met RPG's

Foto IDF woordvoerder


De troepen van de Commandobrigade troffen terroristische doelen in het westen van Khan Yunis. De soldaten richtten zich op antitankcellen en terroristen, vernietigden de terroristische infrastructuur en lokaliseerden veel wapens. De afgelopen week heeft de Commandobrigade ruim honderd terroristen geëlimineerd.


Soldaten van de Egoz-eenheid van de speciale eenheid vielen een wapenmagazijn in het gebied binnen en vonden wapens, patronen, RPG-raketten, fotografieapparatuur en duikuitrusting. Bovendien vallen ze het huis van een van de medewerkers van Yahya Sinwar binnen en vinden ze wapens.

Foto IDF woordvoerder


De troepen van de Egoz-eenheid identificeerden gewapende terroristen die zich aan het voorbereiden waren op een aanval en zich voorbereidden om RPG's op de troepen af te vuren. Na het vuur van de soldaten vluchtten de terroristen naar een nabijgelegen gebouw.De strijdkrachten gaven vervolgens opdracht aan een vliegtuig om het gebouw aan te vallen en de terroristen uit te schakelen. Als gevolg van de aanval werden veel secundaire explosies gedetecteerd, wat duidde op de aanwezigheid van explosieven in het gebouw waar de terroristen naartoe waren ontsnapt.

573 weergaven3 opmerkingen

3 Comments


R Thomasson
R Thomasson
Jan 27

Men moet niet vergeten dat de zgn. burgerbevolking van Gaza is een integraal onderdeel van de Hamas. Dat geldt ook voor de UNRWA. Dus alles en iedereen valt onder de nummer vijand. Er zijn in Gaza geen onschuldige burgers. Dus, er is ook geen reden niet te bombarderen. Zo wordt het ook voor de Hamas terroristen moeilijker om uit de tunnels te komen. Ze zitten onder de ruïnes. Gaza moet eruit zien zoals de Getto van Warschau na de opstand, of Dresden in februari 1945. Ook tijdens de oorlog vroegen de jongens van Bomber Harris en andere geallieerde piloten zich niet af hoeveel kinderen en vrouwen wonen in flat X, in welk huis woont de anti nazi mevrouw Schmitt, en…

Like
HansLa23+
Jan 27
Replying to

Voor Russen geldt het uiteraard niet , alleen Israël moet zich “gedragen”

hoeveel redenen er ook zijn , dit terwijl ze al zoveel mogelijk burgers ontzien . Uitroeien Hamas tot de allerlaatste terrorist .

Like

HansLa23+
Jan 27

Die fout van een paar dagen geleden maken ze niet meer , bij twijfel plat 👍

Like
bottom of page