top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft 10 gezochte personen gearresteerd en drie gedood tijdens gevechten in Judea en Samaria

Foto IDF woordvoerder


De soldaten van de IDF en de Shin Bet zijn dinsdagavond actief in Judea en Samaria geweest om tien gezochte personen te arresteren. Bij een vuurgevecht zijn drie personen geëlimineerd.Bij een operatie ter bestrijding van terrorisme in Jenin ontstond een vuurgevecht en heeft een vliegtuig twee gewapende terroristen vanuit de lucht geëlimineerd. Troepen vernietigden een voertuig waarin gebruiksklare ladingen explosieven werden gevonden, en arresteerden twee verdachten die zich in het voertuig bevonden voordat het werd vernietigd.

Foto IDF woordvoerder


Tijdens de operatie in Jenin hebben de strijdkrachten een terrorist geëlimineerd die explosieven naar de troepen gooide en andere terroristen geraakt. Tegelijkertijd brachten technische hulpmiddelen ladingen explosieven aan het licht die onder assen waren verstopt, werd een andere gezochte persoon gearresteerd en werden wapens in beslag genomen.

Foto IDF woordvoerder


Tijdens een operatie in Kirwat Bnei Hassan arresteerden de troepen een gezochte man en namen wapens in beslag. De gezochte personen die werden gearresteerd en de oorlogsmiddelen die in beslag werden genomen, werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ongeveer 3.600 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, van wie er ongeveer 1.600 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas246 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page