top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft 10 terreurverdachten gearresteerd


Foto IDF-woordvoerder


In het kader van actie 'Golf Breker' hebben IDF en veiligheidsdiensten de afgelopen avond en nacht 10 terreurverdachten gearresteerd in Judea en Samaria, onder meer in het dorp Kabalan en in de steden Nablus, Hebron en Kalkilia.


Twee gezochte mannen die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten werden gearresteerd in de dorpen Brokin en Ebad.


Tijdens de activiteit werden explosieven naar de strijdkrachten gegooid, die reageerden door te schieten. Daarnaast arresteerden de strijders vier andere gezochte personen in de dorpen Fahma, Jeva en Kapin.


Tijdens de activiteit van de strijdkrachten in het dorp Dora, namen de soldaten een geïmproviseerd wapen van het type Carlo in beslag. Bovendien arresteerden de troepen een gezochte man in het dorp Idna.


Foto IDF-woordvoerder


De strijders opereerden ook in het vluchtelingenkamp Elaida van de Etzion Brigade om een ​​andere gezochte persoon te arresteren. Ook namen de troepen een geïmproviseerd wapen van het type Carlo in beslag in het dorp Beit Omer.


Tegelijkertijd arresteerden de troepen twee gezochte personen in het dorp Nelin.


De aangehouden gezochte personen zijn voor verder onderzoek door de soldaten overgedragen aan de veiligheidsdiensten.36 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page