top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft 10 terreurverdachten gearresteerd


Foto IDF-woordvoerder


De afgelopen nacht opereerden de IDF en Shin Bet opnieuw in Judea en Samaria en werden ondermeer in de dorpen Umm Salmona en Marach Rabam eh vluchtelingenkamp Al Aida, 10 terreurverdachten gearresteerd.


In Kfar Tekoa en vonden een "airsoft" -pistool, messen en munitie. De strijdkrachten opereerden ook in Kfar Halhol. Tijdens de activiteit gooiden verschillende verdachten met stenen, gooiden molotovcocktails en schoten met vuurwerk naar de strijdkrachten, die reageerden met maatregelen om de protesten uiteen te drijven.


Foto IDF-woordvoerder


Bij een operatie in het dorp Silwad arresteerden de troepen twee verdachten van betrokkenheid bij terroristische activiteiten, in het dorp Rojib werd een andere gezochte persoon gearresteerd.


De strijdkrachten opereerden ook in het dorp Kabatia en arresteerden een gezochte persoon die verdacht werd van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Tijdens de operatie schoten de troepen op schutters die op hen schoten. Er is een treffer gedetecteerd. Daarnaast arresteerden de troepen twee andere terreurverdachten in het dorp Brokin.


De strijdkrachten opereerden ook in de stad Hebron en arresteerden een gezochte persoon die verdacht werd van betrokkenheid bij terroristische activiteiten.


De aangehouden gezochte personen zijn voor verder onderzoek door de veiligheidstroepen overgebracht.
42 weergaven0 opmerkingen

תגובות


bottom of page