top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft 11 gezochte terreurverdachten gearresteerd en munitie in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerder


Soldaten van de IDF, de Shin Bet en de Mageb hebben maandagavond, op basis van inlichtingen van de Shin Bet geopereerd in een aantal centra van Judea en Samaria,onder andere in de dorpen Shoyach, Zurif, in de stad Qalqilya en in het vluchtelingenkamp Al Fawar.


Tijdens de operatie van de strijdkrachten in de stad Jenin arresteerden de strijdkrachten twee gezochte personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Tijdens de operatie schoten de troepen op schutters die op hen schoten. Bovendien hebben de troepen vier M16-wapens en twee pistolen gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF-woordvoerder


Verder opereerden de soldaten in het dorp Orif om twee gezochte personen te arresteren die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Tijdens de operatie hebben de troepen een voertuig, een wapen van het type "Carlo", een wapen van het type M16, drie draaibanken voor de productie van wapens, wapenonderdelen en munitie gelokaliseerd en in beslag genomen.


In de dorpen Ebadiya en Halt al-Jamaa arresteerden de troepen drie gezochte personen. De strijdkrachten hebben twee pistolen, een M16-type wapen en munitie bij zijn medewerkers gelokaliseerd en in beslag genomen.


In Bir Naballah en Dahariya arresteerden de strijders twee gezochte mannen. Tegelijkertijd werden twee gezochte personen gearresteerd in Aqabat Jaber.


De gezochte personen die werden gearresteerd en de in beslag genomen oorlogsmiddelen werden overgedragen aan de veiligheidsdienst.


46 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page