top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft 11 terreurverdachten gearresteerd en wapens en munitie in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerder


Afgelopen nacht opereerden de soldaten van de IDF in meerdere locaties in Judea en Samari, onder andere in de dorpen Jifna en Habla en hebben in totaal 11 terreurverdachten gearresteerd.


In de dorpen Eizariya en Abu Dis arresteerden de soldaten vier gezochte personen die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Tijdens deze activiteit gooiden Palestijnen stenen, explosieven en molotovcocktails naar de strijdkrachten die reageerden met maatregelen om demonstraties uit elkaar te drijven.


Tijdens een operatie in de stad Hebron vonden de troepen drie pistolen, vier jachtgeweren, twee jachtgeweren, een M-16 type wapen en een groot aantal wapenonderdelen en munitie, en werden twee van terreuractiviteiten verdachte personen gearresteerd.


Foto IDF-woordvoerder


Ook arresteerden IDF-soldaten twee terreuractiviteiten in het dorp Beit Sira. Ook tijdens de activiteit van de troepen in de stad Nablus arresteerden de troepen nog eens twee gezochte personen.


Bij de activiteit van de strijders in het dorp Shavika werd een gezochte persoon gearresteerd. Tijdens de activiteit van de troepen in het dorp al-Zabadda, schoten de troepen op gewapende mannen nadat die op hen hadden geschoten, verwondingen werden ontdekt.


De aangehouden gezochte personen en de in beslag genomen wapens zijn overgedragen aan de veiligheidstroepen voor verder onderzoek.


61 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page