top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft 13 terreurverdachten gearresteerd en wapens en geld in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De afgelopen nacht opereerden IDF-soldaten en veiligheidstroepen op verschillende locaties in Judea en Samaria, onder meer in de dorpen Kfar Naama, Ramdin, Kosrae en Hebron.


In de dorpen Shavika en Gilbon werden drie gezochte terreurverdachten gearresteerd. Tevens vonden de soldaten IDF-uniformen, een militair vest, wapenonderdelen en munitie.


IDF-troepen opereerden ook in de stad Nablus en arresteerden een gezochte man die verdacht werd van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Tijdens de operatie werden schoten op de strijdmacht afgevuurd, niemand werd geraakt.


Tegelijkertijd opereerden de troepen in de stad Kalkilia en arresteerden ze een gezochte persoon die verdacht werd van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Daarnaast werd een andere gezochte persoon gearresteerd in Kfar Jama'in.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De strijders opereerden ook in de dorpen Bardela en Oga en arresteerden daar twee gezochte personen. Bovendien identificeerden de troepen twee verdachte voertuigen in de buurt van het dorp Ojah.


In een van de voertuigen werden 13 M-16-wapenonderdelen en ongeveer NIS 52.000 (€ 14.500) cash geld gevonden, waarvan werd vermoed dat ze bestemd waren voor terrorisme. Ook werden vijf andere gezochte personen die in de voertuigen zaten aangehouden.


De gearresteerde verdachten, de miltaire uitrusting en de wapens en het gevonden geld zijn voor verdere verwerking overgedragen aan de veiligheidstroepen.52 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page