top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Video: IDF heeft 13 terreurverdachten opgepakt en wapens en munitie in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerder


De soldaten van de IDF, de Shin Bet en de MGB werkten dinsdagavond samen om 13 terreurverdachten te arresteren in Judea en Samaria, vonden een voertuig met explosieve ladingen dat werd vernield en vonden wapens, munitie en oorlogsmiddelen die in beslag werden genomen.


Bij activiteiten in het dorp Nelin en de stad Kalkilia arresteerden de troepen vijf gezochte personen. Tijdens de activiteiten gooiden verdachten met stenen, vuurden vuurwerk af en gooiden explosieven naar de strijdkrachten, die reageerden met maatregelen om de demonstraties uit elkaar te drijven.


Foto IDF-woordvoerder


De troepen opereerden in de dorpen A Tira, Arora, Kfar Dan en de stad Tulkarm om zes gezochte personen te arresteren.


Tijdens de operatie in Kfar Dan vernielden de jagers een voertuig met veel explosieve lading erin en vernielden het voertuig en explosieven. Verdachten schoten ook op de jagers.

Foto van de explosieven in de auto:


Foto IDF-woordvoerder


Bovendien hebben de troepen een geweer, een jachtwapen, gelokaliseerd en in beslag genomen. M-4 wapens en andere wapens


Bij de activiteit van de troepen in het dorp Horsa en in de stad Hebron werden twee gezochte personen gearresteerd, een M-16, een wapen van het type "Carlo", wapenonderdelen, munitie en andere wapens gevonden.


Foto IDF-woordvoerder


De gezochte personen die werden gearresteerd en de in beslag genomen oorlogsmiddelen werden overgedragen aan de veiligheidstroepen voor verdere behandeling.
37 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page