top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft 16 terreurverdachten gearresteerd waarvan er 3 Hamas lid waren en wapens gevonden


Foto IDF woordvoerder


Dinsdagavond hebben IDF en Shin Bet troepen in Judea Samaria 16 terreurverdachten gearresteerd waarvan er 3 Hamas lid waren, en daarnaast ondergrondse wapenopslagplaatsen gevonden.


In Jenin arresteerden de troepen tien gezochte personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten en lokaliseerden en vernietigden twee ondergrondse schachten en drie wapen laboratoria die veel wapens bleken te bevatten. bevatten.Bij zoektochten naar wapens hebben de strijdkrachten tien wapens gelokaliseerd en in beslag genomen, tientallen geïmproviseerde explosieven, duizenden sjekels aan terroristische fondsen, munitie en militair materieel.

Foto IDF woordvoerder


Bovendien ontstonden er tijdens de activiteit vuurgevechten, werden er explosieven gegooid naar de strijdkrachten die reageerden door terug te schieten, waarbij iemand werd geraakt. Ook raakte een IDF-soldaat lichtgewond en werd doorverwezen voor medische behandeling naar een ziekenhuis, zo werd zijn familie geïnformeerd.


Ondergrondse wapenopslagplaats. Foto IDF woordvoerder


Er werd een pistool, een drone en een bijl gevonden in het dorp Shukba in de stad Kalkilia terwijl in het dorp Halhol van de Etzion Brigade een drukkerij verzegeld die ontstekingsmateriaal van de terroristische organisatie Hamas drukte.


De gezochte personen die werden gearresteerd en de in beslag genomen wapens werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen.


280 weergaven0 opmerkingen
bottom of page