top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft 16 terreurverdachten opgepakt


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De afgelopen nacht hebben IDF-soldaten en de Shin Bet in een aantal locaties in Judea en Samaria geopereerd en hebben onder meer in de dorpen Anza, El Yamon, Doha, Silat El Khartia, Hizma en Deir Abu Meshal in totaal 16 terreurverdachten opgepakt.


IDF-troepen arresteerden twee gezochte terreurverdachten in de dorpen Bala en Kfar Ras in en ze arresteerden nog een gezochte persoon in de stad Nablus in het gebied van de Shomron divisie Tijdens de operatie werden schoten afgevuurd in het gebied, de strijdkrachten schoten op de bron van de schietpartij.


Daarnaast opereerden de troepen in de dorpen Silwad, Burka, Beit Likia en Kfar Akeb, om nog vijf gezochte personen te arresteren.


Ook arresteerden de IDF-troepen twee gezochte personen in de stad Hebron in het gebied en opereerden de troepen in het dorp Yetta om gestolen voertuigen op te sporen en in beslag te nemen.


De strijdkrachten opereerden ook in de dorpen Daheisha en Nahalin om nog twee gezochte personen te arresteren.


Alle gearresteerde gezochte personen werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepe.50 weergaven0 opmerkingen
bottom of page