top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft 18 gezochte terreurverdachten gearresteerd en huis terrorist in kaart gebracht


Foto IDF-woordvoerder


De soldaten van de IDF, de Shin Bet en de Mageb opereerden vannacht op meerdere locaties in de Judea en Samaria, onder andere in de dorpen Aja, Kiva en Bani Naim en brachten in Nablus het huis van de terrorist in kaart die twee broers heeft vermoord.De strijdkrachten opereerden in de stad Nablus om het huis in kaart te brengen van de terrorist die de schietpartij in Kfar Hvara uitvoerde op 26.02.23, waarbij de broers eerste sergeant Hillel Menachem Yaniv Weigal Yaakov Yaniv, werden vermoord. De mapping is gedaan om de mogelijkheid te onderzoeken om het huis te slopen, afhankelijk van de beslissingen die zullen worden genomen.Tijdens de operatie schoten de troepen op gewapende mannen die schoten en explosieven naar hen gooiden.


Bovendien arresteerden de troepen vier gezochte mannen in Kfar Yavd, en nog twee gezochte mannen in Kalkilia en Nealin.


Tijdens de activiteit van de strijders in het dorp Ein Umm Ashrayat, gooiden verdachten stenen en molotovcocktails naar de strijdkrachten, die reageerden met maatregelen om de protesten uiteen te drijven. Er is een treffer gedetecteerd. In het dorp Khirbat Abu Falah arresteerden de troepen nog twee gezochte personen.


Bij een operatie in de dorpen Sawahra, Abu Dis, Eizariya, Beit Omer, Walaga en Doha arresteerden de troepen zeven gezochte personen.

Foto IDF-woordvoerder


De strijders opereerden ook in de dorpen Horsa en Al Fawar, en in de stad Dhariya, waarbij ze drie gezochte personen arresteerden en een wapen in beslag namen.


Tijdens de operatie van de strijdkrachten in het vluchtelingenkamp Aqat Jaber in de Bekaa and Valleys Division arresteerden de strijdkrachten vier gezochte personen. Daarnaast hebben de strijders geïmproviseerde wapens en munitie gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF-woordvoerder


De gezochte personen die werden gearresteerd en de in beslag genomen wapens werden overgedragen aan de veiligheidsdienst.

51 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page