top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft 19 terreurverdachten in Judea en Samaria gearresteerd


Foto IDF-woordvoerder


Ook de afgelopen nacht opereerden de soldaten van de IDF, de Shin Bet en de Security Guard in Judea en Samria en arresteerden zondagavond 19 gezochte personen.


De soldaten opereerden in het dorp Beit Awa en in de stad Hebron om vijf gezochte terreurverdachten te arresteren die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten.


Bovendien arresteerden de strijdkrachten twee gezochte terreurverdachten in de dorpen Duma en Dhariya.


In het gebied van Kfar El Khader in de Etzion Brigade arresteerden de troepen twee van terreur verdachte personen. Tijdens de activiteit gooiden een aantal verdachten stenen en vuurwerk naar de strijdkrachten die reageerden met maatregelen om demonstraties uiteen te drijven, waarbij enkele gewonden werden geconstateerd.


De strijdkrachten arresteerden een gezocht persoon die verdacht werd van betrokkenheid bij terroristische activiteiten, en namen een wapen van het type "Carlo" en een pistool van het type "Airsoft" in beslag in het dorp Nabi Elias. Bovendien werden in het dorp Bla'in nog twee wegens terreur gezochte personen gearresteerd.


Foto IDF-woordvoerder


In de dorpen Hazma en Ra arresteerden de strijders twee gezochte mannen. Tegelijkertijd werd een gezocht persoon gearresteerd en werd een wapen in beslag genomen in het dorp Akab en werd een andere terreurverdachte gearresteerd in het dorp Silvad.


De strijdkrachten opereerden in het dorp Jeva de Menashe Brigade om twee wegens terreur gezochte personen te arresteren. Bovendien werd een gezochte man gearresteerd in de stad Tulkarm.


Alle gearresteerde personen en alle in beslag genomen wapens werden overgedragen aan de veiligheidsdienst voor verdere behandeling.

58 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page