top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft 22 terreurverdachten opgepakt en wapens in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Ook de afgelopen nacht hebben IDF, ISA en de Israëlische grenspolitie antiterreuractiviteiten uitgevoerd op een aantal locaties in Judea en Samaria, waaronder in de steden Jiftlik, Khirbat Bayt Hassan, Beit Dekko en de stad Qalqilya.


Tijdens antiterreuractiviteiten in de stad Nur Shams en Silat al-Harithiya werden drie personen aangehouden die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Tijdens de activiteit in de stad Nur Shams ontstond een gewelddadige rel. De relschoppers gooiden stenen en molotovcocktails naar de soldaten, die reageerden met middelen om de rellen te verspreiden. Er werden treffers vastgesteld.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Tegelijkertijd opereerden de troepen in de steden Al-Khader, Jabal Mualah, Halhul en Dheisha en arresteerden zeven verdachten van terroristische activiteiten. Op een aantal locaties ontstond een gewelddadige rel, waarbij tientallen verdachten stenen naar IDF-soldaten gooiden, die reageerden met oproerverstrooiingsmiddelen.


Verder hebben IDF-soldaten twee personen aangehouden die verdacht worden van terroristische activiteiten in de stad Nablus. De soldaten opereerden ook in het gebied van Joseph's Tomb om de veiligheidsposten op de compound te verbeteren.

Tijdens de activiteiten van de IDF in Nablus gooiden een aantal verdachten stenen naar de veiligheidstroepen, die reageerden met middelen om de rellen te verspreiden.


Daarnaast hebben de veiligheidstroepen 10 personen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten, en hun wapens in beslag genomen in de stad Hebron en de stad Wadi Simen.


In totaal werden tweeëntwintig personen 's nachts aangehouden en overgebracht naar de veiligheidstroepen voor verder verhoor.


Er werden geen IDF-verwondingen gemeld.


66 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page