top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft 5 terreurverdachten opgepakt


Foto IDF-woordvoerder


De soldaten van de IDF, de Shin Bet en de Mageb werkten vanavond om vijf gezochte personen in Judea en Samaria te arresteren.


In een gezamenlijke tegenactie van de veiligheidstroepen in het vluchtelingenkamp Noura Shams werden twee gezochte personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten gearresteerd, werden verschillende verdachten verhoord en werden gebouwen in de omgeving doorzocht. Tijdens de activiteit werd massaal geschoten en werden explosieven naar de strijdkrachten gegooid, die terugschoten.Een IDF-soldaat raakte lichtgewond door een granaatscherf. De soldaat werd voor medische behandeling naar een ziekenhuis gebracht en zijn familie werd op de hoogte gebracht.


Bovendien werkten de strijdkrachten om een ​​blokkade in een van de gebouwen op te heffen, zodat ze veilig konden vertrekken. Ook gebruikten de IDF-soldaten maatregelen om demonstraties uiteen te drijven tijdens de afgelopen bijeenkomsten van gewapende mannen.


Foto IDF-woordvoerder


De strijdkrachten opereerden in de dorpen Silwad en Abu Dis om nog drie gezochte personen te arresteren.


De gearresteerde gezochte personen werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen.63 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page