top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft 7 terreurverdachten gearresteerd en de huizen van twee terroristen vernietigd

Foto IDF woordvoerder


IDF reservisten hebben gezochte personen gearresteerd en de huizen van twee terroristen vernietigd die op 16 november 2023 een aanslag uitvoerden waarbij een soldaat omkwam.


De soldaten van de IDF en de Shin Bet arresteerden zeven gezochte personen in Judea en Samaria. In de stad Nablus arresteerden de troepen twee gezochte personen en namen wapens in beslag.


In het dorp Hizma hebben de strijdkrachten wapens gelokaliseerd en in beslag genomen, waaronder een Carlo-geweer, wapenonderdelen en munitie.


De IDF-reservisten en technische troepen vernietigden in de stad Hebron de huizen van twee terroristen die actief zijn in de terreurorganisatie Hamas en die de aanval uitvoerden tijdens de tunnel controle op 16 november 2023, waarbij een IDF-soldaat, korporaal wijlen Avraham Patna, werd gedood.
494 weergaven1 opmerking

1 Comment


KMPX99FM
KMPX99FM
Jan 21

In feite is het gebied van Samaria en Judea, door de media ten onrechte de Westbank genoemd, een extra front in de oorlog tegen Israël. Het wordt tijd om eens op te houden met het pushen van een tweestatenoplossing. Er is nooit een Palestijnse staat geweest, en die moet er dus ook niet komen. Dat hebben de gebeurtenissen van 7 oktober 2023 ook wel duidelijk bewezen. Ook vanuit Bijbels oogpunt is er geen ruimte voor een staat Palestina.


Like
bottom of page