top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft 9 terreurverdachten gearresteerd en wapens in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerder


De afgelopen nacht opereerden de IDF en veiligheidsdienst opnieuw in Judea en Samaria en arresteerden in verschillende plaatsen in totaal negen terreurverdachten en namen op verschillende plaatsen wapen in beslag.


Tijdens de operatie in het dorp Talat arresteerden de soldaten zes gezochte mannen en hebben de strijdkrachten twee wapens gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF-woordvoerder


In Ramallah hebben de strijders duizenden shekels opgespoord en in beslag genomen waarvan werd vermoed dat ze bestemd waren voor terrorisme. Tijdens de terugtrekking van de troepen uit het vluchtelingenkamp Qalandiya ontstond er een gewelddadige ongeregeldheden waarbij met stenen werd gegooid. De troepen reageerden door demonstraties uiteen te drijven en verdovingsgeweren af ​​te vuren.Bij de activiteit van de strijders in Kfar Yatta werden nog drie gezochte personen gearresteerd en werden duizenden Shekels gelokaliseerd en in beslag genomen, waarvan werd vermoed dat ze bestemt voor terrorisme, en werd een wapen van het type "Carlo" gevonden dat zou worden gebruikt om een ​​aanslag te plegen door gezochte personen die enkele weken geleden zijn gearresteerd. In de stad Tulkarm hebben de strijders ook een wapen gevonden en in beslag genomen.


Foto IDF-woordvoerder


Tijdens de operatie van de troepen in het dorp Kabatia schoten de troepen op gewapende mannen die massaal op hen schoten. Daarnaast vond daar een gewelddadige ongeregeldheden plaats, waarbij verdachten molotovcocktails naar de strijders gooiden. De strijdkrachten reageerden door te schieten op een verdachte die een molotovcocktail naar hen gooide. Er is een treffer gedetecteerd.


De gezochte personen die werden gearresteerd en de in beslag genomen oorlogsmiddelen werden overgedragen aan de veiligheidsdienst voor nader onderzoek.
29 weergaven0 opmerkingen
bottom of page