top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft afgelopen nacht 12 terreurverdachten gearresteerd


Foto IDF-woordvoerder


De afgelopen nacht opereerden IDF-troepen op verschillende locaties in Judea en Samaria, onder anderen in de dorpen Beit Fajer, Alminiya, Ur a Hatta, Jalma, Odalia, Hvara en Einbus.


In het dorp Kabatia arresteerden de troepen drie personen die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten.


Tijdens die activiteit werd geschoten op de strijdkrachten, die terugschoten. Daarnaast probeerde een verdachte een wapen van een soldaat te stelen en als reactie hierop schoot het leger ter plaatse op hem, waarbij hij gewond raakte. Tijdens het incident raakte een soldaat lichtgewond en werd naar het ziekenhuis gebracht.


Bij de activiteit van de soldaten in het dorp Shavika werden twee gezochte personen gearresteerd en werden munitie en IDF-uniformen gevonden.


De troepen opereerden ook in het dorp Deir al-Khatev en de stad Nablus in het gebied van de Shomron Brigade en arresteerden twee gezochte personen.


Bovendien arresteerden IDF-soldaten twee van terreur verdachte personen in de dorpen Deir Abu Meshal en Kibya. Tijdens de activiteit van de strijdkrachten in het dorp Beit Rima gooiden verdachten stenen naar de strijdkrachten, die reageerde met maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven.


Ook arresteerden de strijders twee van terrorisme verdachte mannen en namen ze een wapen en munitie in beslag in het dorp Dora en de stad Hebron.

Foto IDF-woordvoerder


De troepen opereerden ook in het dorp Deir al-Khatev en de stad Nablus en arresteerden daar twee van terreur verdachte personen.


Tegelijkertijd arresteerden de troepen tijdens de activiteit in het vluchtelingenkamp Jilzon een van terrorisme verdachte persoon en reageerden met maatregelen om demonstraties uiteen te drijven tegen verdachten die stenen naar hen gooiden.


De strijders opereerden ook in het vluchtelingenkamp Ein al-Sultan en in het dorp Noaima. Tijdens die activiteit verbrandden verdachten banden en gooiden stenen naar de strijdkrachten, die reageerden met maatregelen om demonstraties uiteen te drijven.


De aangehouden gezochte personen zijn voor verder onderzoek door de troepen overgebracht naar de veiligheidsdienst.

48 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page