top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft belangrijke terreurleider gedood tijdens gevechten in Jenin


Screenshot


Soldaten van de IDF en van de Shin Bet opereerden zondagavond laat in een operatie om terrorisme te bestrijden in het vluchtelingenkamp in Jenin. Tijdens die operatie zijn 51 gezochte personen gearresteerd, van wie 38 agenten van de terroristische organisatie Hamas.


Tijdens deze operatie vielen op afstand bestuurde vliegtuigen gewapende terroristen aan. Onder de terroristen die werden geëlimineerd, was Wiam Hanon, een prominente leider in het Jenin-bataljon.Bij een brigadeoperatie in Samaria werden in verschillende dorpen twaalf Hamas-agenten gearresteerd, waaronder een aantal hoge functionarissen. Tijdens de activiteiten in de buurt van de huizen hebben de strijdkrachten wapens gelokaliseerd en in beslag genomen


Vanochtend vroeg vond er een operatie plaats om wapens te lokaliseren in de wijk Jabal Johar in de stad Hebron in de Yehuda-divisie. De strijdkrachten lokaliseerden een M-16, wapenonderdelen, militair materieel en terroristenfondsen.

Foto IDF woordvoerder


Tot nu toe zijn sinds het begin van de oorlog ongeveer 1.070 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, ongeveer 700 zijn geassocieerd met de terroristische organisatie Hamas.
394 weergaven0 opmerkingen
bottom of page