top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft bij een actie in de Bekaa Vallei zestien gezochte mannen gearresteerd, explosieven vernietigd en een vuurgevecht gevoerd met gewapende terroristen

Screenshot YouTube


Maandagavond lanceerden IDF- en Shin Bet-troepen een divisieoperatie om terrorisme tegen te gaan in de Pharoah-regio in de Bekaa Vallei. De strijders hebben drie gezochte mannen gearresteerd, explosieven vernietigd en een vuurgevecht gevoerd met gewapende terroristen, waarbij één terrorist werd gedood en andere terroristen werden getroffen.In de dorpen Pekua, Romana en Danaba arresteerden de strijders vier gezochte personen en schakelden ze een gewapende terrorist uit.


In Beta en Dora arresteerden de strijdkrachten drie gezochte personen, in Tarkomia arresteerden de strijders een andere gezochte persoon en namen wapens in beslag.


In Kalkilia namen de troepen twee wapens in beslag en in de dorpen Tel en Zawata werden drie gezochte mannen gearresteerd. In Ramon en Bitonia zijn twee gezochte personen aangehouden en zijn wapens in beslag genomen.


De gezochte personen die werden gearresteerd en de oorlogsmiddelen die in beslag werden genomen, werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen.
410 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page