top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft de afgelopen avond elf gezochte personen gearresteerd, waaronder twee Hamas agenten


Screenshot YouTube


Troepen van de IDF en de Shin Bet hebben vrijdagavond in Judea en Samaria elf gezochte personen gearresteerd, waaronder twee Hamas-agenten.


Tijdens een divisieoperatie in het vluchtelingenkamp Jilzon vernietigden de strijdkrachten, samen met de technische strijdkrachten van de IDF, in samenwerking met het personeel van de Civiele Administratie, een illegaal huis van de Hamas activist Bugs Nachala. Ook doorzochten de troepen gebouwen, ondervroegen verdachten en arresteerden drie gezochte personen.Tijdens een operatie in het vluchtelingenkamp Jilzon waren er verschillende ongeregeldheden, waaronder het gooien van explosieven, stenen, molotovcocktails en scherp schieten. De strijdkrachten gebruikten middelen om demonstraties uiteen te drijven en te schieten om ongeregeldheden te verspreiden.


Tijdens een arrestatie in de vroege ochtenduren va zaterdag in het vluchtelingenkamp Deheisha in Zion ontstond er onrust richting de strijdmacht die reageerde door te schieten, waarbij verwondingen werden geconstateerd.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ruim 1.020 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, waarvan ruim 700 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas.290 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page