top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft een Islamic Jihad leider gedood, 7 terreurverdachten opgepakt en wapens in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Tijdens een gezamenlijke IDF- en ISA-activiteit in de stad Wadi Bruqin werden drie gezochte personen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten.


Tijdens de operatie schoten gewapende verdachten op de veiligheidstroepen, die reageerden met scherp vuur. Treffers werden geïdentificeerd.

Tijdens het vuurgevecht werd Muhammad Qasim Saadi, een hooggeplaatste commandant van de terreurorganisatie Islamitische Jihad, gedood. De terrorist heeft een aantal schietaanvallen uitgevoerd op Israëlische troepen, bewapende Islamitische Jihad-agenten met wapens, terwijl hij het leiderschap volgde van de terroristische organisatie Islamitische Jihad. Naim Zbeidi, een terreuragent die betrokken was bij een aantal schietaanvallen op Israëlische troepen, werd ook gedood tijdens het vuurgevecht. Bovendien hebben de troepen drie M-16-geweren gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Tegelijkertijd opereerden de troepen in de steden Dura en Dayr Samet en arresteerden vier gezochte personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten.

De troepen vonden tijdens de activiteit een pistool in de stad Dura.


Twee extra gezochte verdachten werden aangehouden in de steden Bayt Furik en Abu Shahidem.


De strijdkrachten opereerden ook in de steden Haje en Beit Ummar.


Er werden geen IDF-verwondingen gemeld.


De gezochte verdachten en wapens werden overgedragen aan veiligheidstroepen voor verdere verwerking.


De veiligheidstroepen zullen resoluut blijven optreden om elke poging om de veiligheid van Israëlische burgers in gevaar te brengen, te dwarsbomen.
92 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page