top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft een wapenopslagplaats van Hamas in Khan Yunis vernietigd

Foto IDF woordvoerder


Tijdens gezamenlijke operationele activiteiten van de IDF en de IAF in Khan Yunis heeft een straaljager een wapenopslagplaats van Hamas getroffen en vernietigd.


Bovendien identificeerden IDF-troepen twee terroristen die een terroristische infrastructuur binnengingen en verlieten. Een vliegtuig schakelde de terroristen uit tijdens een precieze luchtaanval.IDF-troepen hebben de afgelopen dag ongeveer 15 terroristen geëlimineerd.

In het gebied van Nuseirat werd inlichtingen ontvangen over de verschansing van verschillende Hamas-terroristen binnen een terroristische infrastructuur in het gebied. IDF-troepen stuurden een vliegtuig om de terroristen aan te vallen.


Bovendien gaven IDF-troepen een vliegtuig opdracht om een Hamas-terroristenagent aan te vallen, samen met de commandant van een Hamas-sluipschuttercel.


In centraal Gaza hebben IDF-troepen de afgelopen dag ongeveer tien terroristen geëlimineerd. Als onderdeel van de activiteiten in het gebied hebben IDF-grondtroepen drie terroristische cellen geïdentificeerd en geëlimineerd.

462 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page