top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft huizen van terroristen vernietigd en drie gezochte terroristen in Judea en Samaria gearresteerd

Foto IDF woordvoerder


Gedurende de nacht vernietigden IDF-troepen de huizen van terroristen Muhammad Zohara en Atem Zohara in het Zaatra-gebied in de Westbank.


De twee voerden, samen met een andere terrorist, op 22 februari 2024 de schietaanval uit op Route 1 nabij het controlepunt A-Zaim, waarbij wijlen Matan Elmaleh werd vermoord en verschillende andere Israëlische burgers gewond raakten.Bovendien hebben de IDF en Shin Bet strijders woensdagavond drie gezochte personen in heel Judea en Samaria gearresteerd, waaronder een gezochte persoon in Tulkarm die heeft aangezet tot terrorisme, een gezochte persoon in het Adna-gebied van Judea die ervan wordt verdacht terrorisme te hebben aangezet en een andere gezochte persoon in het Kalkilia-gebied.


Ook namen de strijdkrachten apparatuur in beslag die werd gebruikt om brandgevaarlijk materiaal te maken voor terroristische organisaties in het Tulkarm-gebied. De gearresteerde gezochte personen zijn overgebracht voor verder onderzoek door de veiligheidstroepen.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ongeveer 4.150 gezochte personen gearresteerd in Judea en Samaria en de Bekaa Vallei. Ongeveer 1.750 van hen hebben banden met de terroristische organisatie Hamas.
372 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page