top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft in Judea en Samaria 15 terreurverdachten opgepakt


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De afgelopen nacht hebben IDF en veiligheidsdienst in Judea en Samaria geopereerd in de dorpen Beit Likia, Anta, Kfar Aqab en het vluchtelingenkamp Qalandiya.


In deze dorpen werden negen gezochte personen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Tijdens de activiteit van de strijdkrachten in Kfar Aqab vonden de jagers wapens.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Tijdens deze actie gooide een aantal verdachten stenen naar de strijdkrachten en waren er geweerschoten te horen in het gebied, waarop de strijders reageerden met maatregelen om demonstraties uit elkaar te drijven.


De strijders arresteerden ook vier gezochte personen in de dorpen Dahariya, Beit Awa en Beita. Tijdens deze operatie vonden de strijdkrachten ook wapens en militair materieel en namen deze in beslag.


Ook opereerden de strijdkrachten in het dorp Yavd om een ​​gezochte persoon te arresteren. Tijdens deze operatie werden geweerschoten gehoord in het gebied. De soldaten opereerden ook in het dorp Beit Sahour en arresteerden een andere gezochte man.


De aangehouden gezochte personen zijn voor verder onderzoek door de veiligheidstroepen overgebracht.

45 weergaven1 opmerking

1 Comment


HansLa23
HansLa23
Dec 12, 2022

Good work !!

Like
bottom of page