top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF Heeft in Judea en Samaria drie terroristen gedood en 14 terreurverdachten gearresteerd

Screenshot YouTube


IDF-troepen, en de Shin Bet arresteerden gisteravond 14 gezochte personen en doodden drie terroristen in Judea en Samaria en in de Bekaa Vallei.

Tijdens de operatie vonden de soldaten wapens en ontdekten ze ladingen explosieven die onder de assen van voertuigen waren geplaatst met als doel de strijdkrachten schade toe te brengen.


Ook viel een IDF-vliegtuig tijdens de operatie terroristen aan die op de strijdkrachten schoten, er werden treffers gedetecteerd.In Kablan in Samaria arresteerden de strijders drie gezochte mannen, in El Facil in de Bekaa Vallei arresteerden ze nog drie gezochte mannen, in Kibiya in Efraïm arresteerden ze vier gezochte mannen en in Barentis namen ze gelden bestemd voor terreur doeleinden in beslag.


In Abu Dis in Sion werd een gezochte man gearresteerd en werden wapens in beslag genomen. In Samua in Judea namen de strijders meer dan 10.000 Shekel aan terreurfondsen in beslag. In Hebron in Judea werden vijf gezochte personen gearresteerd, actief in de studenten cel van Hamas, en in Bein Matzbah werd een gezochte persoon verbonden aan de studenten cel van Hamas, gearresteerd.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ongeveer 3.200 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Emekim, van wie er ruim 1.350 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas.


221 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page