top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft opnieuw een commandocentrum van Islamic Jihad vernietigdAfgelopen nacht viel een IDF-vliegtuig een operationeel commandocentrum aan dat toebehoorde aan een senior medewerker van de terroristische organisatie Islamitische Jihad in de Gazastrook. Het commandocentrum werd gebruikt voor het plannen en leiden van terroristische activiteiten tegen Israël.


Het operationele commandocentrum werd gebruikt door Muhammad Abu Al Ata, een senior medewerker in de raketeenheid van de terreurorganisatie Islamitische Jihad. Dit is dezelfde eenheid die onder bevel stond van zijn broer, Baha Abu Al Ata, die in november 2019 het doelwit was van de IDF tijdens Operatie “Black Belt”.


In tijden van nood verlaat Abu Al Ata zijn commandocentrum en vestigt hij zich onder het Shifa-ziekenhuis als een schuilplaats onder burgers, terwijl hij doorgaat met het leiden en controleren van terroristische activiteiten tegen Israël.Bovendien raakte een IDF-vliegtuig een ander operationeel commandocentrum van de terroristische organisatie Islamitische Jihad in de Gazastrook, dat werd gebruikt voor het plannen van lanceringen naar Israëlisch grondgebied. Het operationele commandocentrum werd gebruikt door Khaled Azzam, een senior medewerker in het raketsysteem in de Gaza-divisie.225 weergaven0 opmerkingen
bottom of page