top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft tien gezochte personen gearresteerd en wapens in beslag genomen


Foto IDF woordvoerder


De afgelopen nacht hebben IDF en Shin Bet troepen in Judea en Samaria 10 gezochte personen gearresteerd , een observatieruimte onschadelijk gemaakt en wapens en munitie in beslag genomen.


Tijdens een operatie in het vluchtelingenkamp Balata in de stad Nablus hebben de strijdkrachten een gezochte man gearresteerd, wapens, patronen, wapenonderdelen, munitie en militair materieel gelokaliseerd en in beslag genomen en een observatieruimte met camera's en schermen onschadelijk gemaakt.


Foto IDF woordvoerder


Verder werden maandagavond vier gezochte personen in de dorpen Aschaka, Ezaria, het vluchtelingenkamp in Lata en de stad Hebron gearresteerd.


Tijdens deze activiteit in het dorp Ezaria gooiden verdachten stenen naar de strijdkrachten die reageerden met maatregelen om de protesten uiteen te drijven. In Hebron hebben de strijders een M-16 wapen, patronen, munitie en wapenonderdelen gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF woordvoerder


Daarnaast arresteerden de troepen zes andere gezochte personen in de dorpen Bla'in, Arora, El Muayir en Bitunia. Tijdens de activiteit in Bla'in ontstond er in het gebied een gewelddadige confrontatie, de strijders reageerden door demonstraties uiteen te drijven en in de lucht te schieten. In Bithyonia gooiden verdachten een bom naar de strijders.In El Muair hebben de strijdkrachten een airsoftgeweer, munitie en militair materieel gelokaliseerd en in beslag genomen, en in Arora hebben de strijders een ander airsoftgeweer gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF woordvoerder
80 weergaven1 opmerking

١ تعليق واحد


GERT reininga
٠٥ أكتوبر ٢٠٢٣

Goed zo

إعجاب
bottom of page