top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft tientallen Hamas- en Islamitische Jihad-terroristen opgepakt die zich onder burgerbevolking verstopten

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen blijven opereren in het Hamad-gebied in het westen van Khan Yunis; tientallen Hamas- en Islamitische Jihad-terroristen werden opgepakt nadat zij zich onder de burgerbevolking hadden verstopt en probeerden het gebied te ontvluchten.


IDF-troepen blijven opereren in het Hamad-gebied in het westen van Khan Yunis, waarbij ze aanvallen uitvoeren op de terroristische infrastructuur van Hamas, waarbij ze wapens lokaliseren.


IDF-troepen blijven tegelijkertijd optreden om burgers uit gevechtsgebieden te evacueren. De afgelopen dag hebben de troepen tientallen Hamas- en Islamitische Jihad-terroristen aangehouden die zich onder de burgerbevolking hadden verstopt en probeerden het gebied te ontvluchten.

Foto IDF woordvoerder


Bovendien blijven IDF-troepen opereren in centraal Gaza, waarbij ze de afgelopen dag ongeveer twintig terroristen hebben geëlimineerd door het gebruik van sluipschutters, tankvuur en UAV's.


In Beit Hanoun identificeerden IDF-troepen een terroristencel die een drone bestuurde op hetzelfde moment dat de troepen activiteiten in het gebied uitvoerden. Na de identificatie vielen gevechtsvliegtuigen de terroristencel aan en schakelden deze uit.Bovendien blijft de IAF nauwkeurige aanvallen uitvoeren op Hamas-terreurdoelen in de hele Gazastrook. De afgelopen dag werden ruim vijftig doelen van de terroristische organisatie getroffen, waaronder lanceerposten, wapenopslagfaciliteiten, tunnelschachten en aanvullende militaire infrastructuur.

235 weergaven1 opmerking

1 Comment


R Thomasson
R Thomasson
Mar 05

Tijdens de galop vooruitgang van het Sovjet Rode Leger heeft men tienduizenden en misschien wel honderdduizenden Duitse soldaten gevangen genomen. De Sovjets hadden, zoveel men weet, niet veel geduld. Bij iedere gevangen Duitse soldaat werd zijn linker oksel onderzocht. Vond men een nr. tatoeage plus een letter (bloedgroep) werd hij direct doodgeschoten. Men wist dat hij bij de Waffen SS hoorde. De gewone Wehrmacht soldaten gingen in gevangenschap. Bij de Hamas, Islamitische Jihad of zgn. 'burgers' is deze ceremonie niet nodig. Zij zijn allemaal voor 100% massamoordenaars, massaverkrachters en bloeddorstige monsterachtige gajes. Het is altijd BINGO! Men kan ze voor een uurtje ondervragen over de ontvoerden en daarna OPRUIMEN. Net als in de film 'Red Heat' waar Arnold Schwarzenegger al…

Like
bottom of page