top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft vier terreurverdachten gearresteerd en wapens en in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerder


De afgelopen avond en nacht hebben soldaten van de IDF, de Shin Bet en de Mageb op verschillende locaties in Judea en Samaria geopereerd, onder andere in de stad Bethlehem en in de dorpen Nelin, Beit Awa, El Koum, Bnei Naim en Baka.


De troepen arresteerden gisteravond in de stad Jenin een gezochte man, Manashe, die ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij terroristische activiteiten. Tijdens de operatie werden schoten afgevuurd en explosieven naar de strijdkrachten gegooid. De troepen opereerden ook in het dorp Kabatia en arresteerden daar een andere gezocht persoon, tijdens deze operatie werden ook geweerschoten gehoord in het gebied.


Ook arresteerden de troepen een gezochte man in Kfar Anta en vonden een pistool en munitie. In het dorp Beit Sira vonden de soldaten een geïmproviseerd wapen van het type "Carlo".


Foto IDF-woordvoerder


Bij huiszoekingen in het dorp Zavia hebben de troepen 10.550 Shekel gevonden waarvan wordt vermoed dat ze bestemd waren voor de financiering van terrorisme.


Bovendien arresteerden de strijders 's nachts een andere gezochte persoon in het dorp Masachen.


De gearresteerde gezochte personen, de oorlogsmiddelen en de in beslag genomen fondsen werden voor verder onderzoek overgedragen aan de veiligheidsdienst.

41 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page