top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft vijf gezochte personen gearresteerd en wapens in beslag genomen


Foto IDF woordvoerder


De soldaten van de IDF, de Shin Bet en de veiligheidswacht zijn maandagavond actief geweest om vijf gezochte personen in heel Judea en Samaria te arresteren.


De strijders arresteerden vier gezochte mannen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten in het dorp Silwad. Bovendien arresteerden de troepen een gezochte man en vonden een pistool, kogels en twee patronen in het dorp Deir Tzamet.


Foto IDF woordvoerder


Tijdens de activiteiten in de stad Al Bira gooiden verdachten stenen naar de strijdkrachten die reageerden met maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven.


De gezochte personen die werden gearresteerd en de oorlogsmiddelen die in beslag werden genomen, werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen. Er vallen geen slachtoffers onder onze strijdkrachten.


Ook viel de IDF een militaire positie van de terroristische organisatie Hamas aan met behulp van een op afstand bemand vliegtuig. In de buurt van deze positie heeft maandag een terrorist op onze strijdkrachten geschoten tijdens een gewelddadige ongeregeldheden die plaatsvonden in het Karni-gebied.39 weergaven0 opmerkingen
bottom of page