top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft vijf terreurverdachten gearresteerd de afgelopen nacht


Foto IDF=-woordvoerder


De afgelopen nacht opereerden soldaten van de IDF en Shin Bet op verschillende locaties in Judea en Samaria, onder andere in de dorpen Hizma, Kober, Adna, Yatta, Ezaria, Akabat Jaber en Taysir, en hebben 5 terreurverdachten gearresteerd en wapens in beslag genomen.


In Jenin werden twee gezochte mannen gearresteerd die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten in de stad.


De troepen arresteerden een andere gezochte persoon in het dorp Akabat.Bij de activiteit in het vluchtelingenkamp Jilzon werden stenen gegooid naar de troepen die reageerden met maatregelen om demonstraties uiteen te drijven.


Bovendien werd tijdens de activiteit van de strijdkrachten in de stad Hebron en gezochte persoon gearresteerd en werden een M16-type wapen, een "airsoft" -geweer en een "airsoft" -pistool in beslag genomen.


Foto IDF-woordvoerder


In de stad Nablus is een gezochte man gearresteerd die verdacht wordt van betrokkenheid bij terroristische activiteiten.


Bovendien was er een schietpartij op een Israëlisch voertuig nabij de nederzetting Havat Gilead in het gebied van de regionale divisie Shomron. Er vielen geen gewonden en het voertuig liep geen schade op. Nadat IDF-troepen het gebied hadden doorzocht, werden verschillende rugzakken gevonden.


De aangehouden verdachten zijn voor verder onderzoek overgedragen aan de veiligheidsdienst.
33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page