top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft zaterdagavond 21 gezochte personen in Jenin gearresteerd


Screenshot YouTube


Zaterdagavond opereerden IDF en Shin Bet in een gezamenlijke operatie in Jenin en arresteerden op basis van inlichtingen 21 gezochte personen.


Tijdens de operatie ontdekten speciale voertuigen explosieve ladingen onder en aan de zijkanten van de weg die bedoeld waren om onze strijdkrachten schade toe te brengen.De strijders wisselden vuur met de terroristen en doodden vijf, verwondden andere terroristen en arresteerden 21 gezochte personen. Aan het einde van uitgebreide zoekacties werden twee wapens, veel munitie, ladingen, militaire uitrusting en twee observatiecommandanten die onze strijdkrachten volgden gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF woordvoerder


Bovendien vielen vliegtuigen een gewapend terroristenteam aan dat onze strijdkrachten in gevaar bracht. Een aantal terroristen die gewond raakten door de luchtaanval werden door de strijders gearresteerd en overgedragen voor verder onderzoek door de veiligheidstroepen.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ongeveer 2.000 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, van wie er ongeveer 1.100 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas.
252 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page