top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF Nahal strijders hebben een vrachtwagen met langeafstandsraketten gevonden

Foto IDF woordvoerder


Soldaten van de Nahal Brigade en het 551st Brigade Combat Team vielen de afgelopen dag doelen in de Jabaliya-regio binnen. Als onderdeel van de aanval lokaliseerden de strijders een vrachtwagen waarop de terroristische organisatie Hamas langeafstandsraketten had geïnstalleerd.Tijdens de aanval vonden de strijders nog meer wapen die samen met de vrachtwagen en de raketten werden vernietigd.


Ook deed het 7e Brigade Combat Team een ​​inval in seniorenwoningen van de terroristische organisatie Hamas in het hart van Khan Yunis, waar ze een ondergrondse infrastructuur ontdekten, inclusief water en elektriciteitssystemen.


Bovendien identificeerden de reservisten van het 551st Brigade Combat Team gedurende de dag terroristen die zich schuilhielden in een gebouw in het Jabaliya-gebied. In samenwerking met de luchtmacht viel een vliegtuig het gebouw aan en werden de terroristen geëlimineerd.


In het gebied werd later een ander gebouw aangevallen waar een antitank positie werd geïdentificeerd van waaruit wordt vermoed dat er op IDF-voertuigen is geschoten.


499 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page