top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF nam de controle over een Hamas-compound over, doodden Hamas commandanten


Foto IDF woordvoerder


IDF-activiteiten gedurende de afgelopen 24 uur: IDF-troepen namen de controle over een Hamas-compound over, voerden 450 luchtaanvallen uit en doodden Hamas-commandanten in samenwerking met de ISA.


IDF-grondtroepen namen de controle over een militair complex van Hamas in de Gazastrook over. De compound bevat observatieposten, oefengebieden voor Hamas-agenten en ondergrondse terreurtunnels. Tijdens de operatie werden verschillende Hamas-terroristen gedood.De afgelopen dag hebben IDF-straaljagers meer dan 450 Hamas-doelen getroffen, waaronder tunnels, terroristen, militaire complexen, observatieposten, lanceerposten voor antitankraketten en meer.


Bovendien viel de IDF-marine, soldaten commandocentra, antitank lanceerposten en extra observatieposten van de terroristische organisatie Hamas aan.


Foto IDF woordvoerder


Als onderdeel van de activiteiten om Hamas-terroristen aan te vallen, op basis van ISA- en IDF-inlichtingen, hebben IDF-straaljagers nog meer Hamas-terroristen aangevallen en gedood, waaronder Jamal Mussa die verantwoordelijk was voor de speciale veiligheidsoperaties in de terroristische organisatie Hamas. In 1993 voerde Jamal Mussa een schietaanval uit op IDF-soldaten die patrouilleerden in de Gazastrook. Bovendien doodden IDF-soldaten de commandanten van het Hamas-bataljon in gevechten op de grond.532 weergaven0 opmerkingen
bottom of page