top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF-operaties in de Gazastrook tegen terroristische agenten en infrastructuur gaan door in Khan Yunis en Gaza-stad

Foto IDF woordvoerder


Tijdens IDF-activiteiten in het westen van Khan Yunis voerden IDF-troepen een vliegtuig aan dat twee gebouwen trof die gebruikt werden als terroristische infrastructuur en gewapende terroristen doodde die zich daarbinnen bevonden.IDF-commandotroepen identificeerden en doodden vijf terroristen, waarvan er één gewapend was met een RPG. De strijdkrachten voerden gerichte aanvallen uit op terreurdoelen en lokaliseerden grote hoeveelheden wapens, waaronder een RPG, militaire uitrusting en technologische middelen.


Bovendien bleven IDF-grondtroepen in het gebied van Khan Yunis gerichte aanvallen uitvoeren op terroristische doelen en vonden ze wapens en militaire uitrusting in de residentie van een Hamas-terrorist. IDF-troepen identificeerden en doodden ook vier terroristen die zich voorbereidden op het uitvoeren van een aanval op IDF-troepen grenzend aan het Al-Amal-ziekenhuis. De troepen voerden een gerichte aanval uit op een terrein dat werd gebruikt als schuilplaats voor de Islamitische Jihad en lokaliseerden wapens die in de schuilplaats waren opgeslagen.

Foto IDF woordvoerder


De afgelopen dag hebben IDF-troepen tientallen gewapende terroristen ontmoet en gedood tijdens gevechten in de centrale Gazastrook. De troepen werden bijgestaan door tankvuur onder leiding van veldwaarnemers en infanteriesoldaten. Daarnaast troffen de troepen grote hoeveelheden wapens aan in het gebied.


In de buitenwijken van Al-Shati in de noordelijke Gazastrook werden de afgelopen dag bij verschillende confrontaties een aantal gewapende terroristen gedood door IDF-troepen. AK-47's, RPG's, explosieven, raketten en verschillende lanceerinrichtingen bevonden zich in het gebied.

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen voerden een vliegtuig aan dat terroristen doodde in de noordelijke Gazastrook en IDF-straaljagers bestookten een aantal terreurdoelen, waaronder terroristische infrastructuur, antitankposten, tunnelschachten en observatieposten.

241 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page