top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF schakelde Hamas-terrorist uit verantwoordelijk voor talloze raketlanceringen richting Israëlisch grondgebied

Foto IDF woordvoerder


Tijdens IAF-aanvallen in de Gazastrook werd een Hamas-terrorist die verantwoordelijk was voor talloze raketlanceringen richting Israëlisch grondgebied, onder meer op 7 oktober, geëlimineerd.


Bovendien werden de afgelopen dag grootschalige aanvallen uitgevoerd op vijandelijke verzamelplaatsen in Deir-al-Balah. Verschillende terroristische infrastructuurlocaties werden vernietigd als onderdeel van die aanvallen, waaronder operationele schachten en antitank-lanceerposten.Als onderdeel van de voortdurende IDF-activiteit in de Hamad-, Abasan- en Al-Qarara-gebieden van Khan Yunis intensiveren de troepen hun operaties.


In de afgelopen 24 uur hebben er vuurgevechten plaatsgevonden tussen IDF-troepen en een terroristencel bestaande uit zeven terreuragenten, gebarricadeerd in een compound in het Hamad-gebied van Khan Yunis. Bij een gecoördineerde aanval doodden de troepen verschillende terroristen en gaven vervolgens een vliegtuig opdracht om de rest van de cel aan te vallen en te elimineren. In de omgeving lagen ook wapens.

Foto IDF woordvoerder


Bovendien blijven IDF-troepen opereren in de centrale Gazastrook. Bij één incident werd een terrorist met een verdacht voorwerp in zijn bezit geïdentificeerd die de terroristische infrastructuur van Hamas naast de troepen betrad. Een vliegtuig kreeg de opdracht de terrorist te elimineren, en deed dat met succes.

304 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page