top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF-troepen arresteerden 15 gezochte terreurverdachten


Foto IDF-woordvoerder


Ook de afgelopen avond en nacht opereerden IDF-troepen en veiligheidsdienst in Judea en Samaria, en arresteerden 15 gezochte terreurverdachten onder andere in de dorpen Odela, Katana, Beid Fallu', Harmela, Baka, Shiuach, Khabla, Karwat Bnei Hassan en Hirbet Nazariyeh.


In de dorpen Kalil, Havara en de stad Nablus werden zes gezochte gezochte terreurverdachten gearresteerd. Tijdens de activiteit van de strijdkrachten in de stad Nablus gooiden verdachten stenen en gooiden molotovcocktails en explosieven naar de strijdkrachten, die reageerden met maatregelen om demonstraties uiteen te drijven en te schieten.


De troepen arresteerden drie gezochte mannen in Kfar Nelin. Tijdens de activiteit van de strijders in het dorp Deir Abu Meshal, gooiden verdachten stenen en rolden brandende banden naar de strijdkrachten, die reageerden met maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven.


Ook arresteerden IDF-soldaten twee gezochte terreurverdachten in Hebron en namen enkele wapens in beslag in het dorp Bnei Naim. Tijdens de activiteiten van de soldaten in het dorp Beit Anon waren er ongeregeldheden, de IDF-macht reageerde met maatregelen om de demonstraties en schietpartijen uiteen te drijven.


De strijders arresteerden twee gezochte mannen in de dorpen A-Zabadda en Eilar en arresteerden de troepen ook een gezochte man in het dorp Ein HaSultan.


Verder arresteerden de IDF-troepen een andere gezochte persoon in het vluchtelingenkamp El Arov. In het dorp Beit Sahour in de Brigade-sector gooiden verdachten stenen naar de IDF-troepen, die reageerden met maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven.


De gearresteerde personen zijn overgebracht voor verder onderzoek naar de veiligheidsdienst.41 weergaven0 opmerkingen
bottom of page