top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF-troepen bereiden zich voor om de aanval uit te breiden


Foto IDF woordvoerder


De afgelopen dagen hebben IDF-strijders gevochten tegen terroristen in de verschillende nederzettingen en buitenposten rond de Gazastrook.


De strijders handelden met moed en vastberadenheid om de controle over de nederzettingen en buitenposten terug te krijgen en veroverden veel wapens die in het bezit waren van de terroristen, terwijl ze de getroffen gewonden evacueerden.Nu bereiden de IDF-troepen, gesteund door een uitgebreide logistieke inspanning en de voltooiing van de reservemobilisatie van honderdduizenden militairen, zich voor op de implementatie van een breed scala aan offensieve operatieplannen, waaronder onder andere een geïntegreerde en gecoördineerde aanval vanuit de lucht, zee en land.Tegelijkertijd werken de Landarm en de Technologie- en Logistieke Divisie momenteel aan het voorbereiden van de IDF-strijdkrachten op de uitbreiding van de strijd. Als onderdeel van de logistieke voorbereiding heeft de divisie Forward Logistics Centres (FCL) opgericht met als doel de strijdkrachten om zich snel uit te rusten op een manier die is aangepast aan hun behoeften.


Foto IDF woordvoerder


Commandant van de 401e Brigade, kolonel Bnei Aharon: “Dit is onze tijd om deze test het hoofd te bieden, en het is onze taak om deze oorlog te beslissen en te winnen. We hebben de beste mensen, we hebben de beste generaal. Wij zijn een combinatie van de beste krachten ter wereld. Wij zijn hier om u te behouden en te beschermen."


De afgelopen dagen zijn de gereedschappen die nodig zijn voor de strijd overgedragen aan de concentratie van krachten, en in dit stadium werken de verschillende eenheden van de Divisie Technologie en Logistiek eraan om de kwalificatie van de gereedschappen en hun uitrusting te voltooien met geavanceerde gevechtsmiddelen, indien nodig. .

Foto IDF woordvoerder

IDF-bataljons en soldaten zijn over het hele land ingezet en zijn bereid de paraatheid voor de volgende fasen van de oorlog te vergroten – met de nadruk op een aanzienlijke grondoperatie.

IDF-bataljons en soldaten zijn over het hele land ingezet en zijn bereid de paraatheid voor de volgende fasen van de oorlog te vergroten – met de nadruk op een aanzienlijke grondoperatie.495 weergaven1 opmerking

1 Comment


Peter Moerdijk
Peter Moerdijk
Oct 14, 2023

Be strong and courageous! Neither fear, nor be dismayed of them, for the Lord, your God He is the One Who goes with you. He will neither fail you, nor forsake you."

Like
bottom of page