top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF-troepen blijven opereren in de centrale Gazastrook

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen blijven opereren in de centrale Gazastrook en hebben de afgelopen dag een aantal terroristen gedood. Tijdens een ontmoeting van dichtbij doodden IDF-troepen een terroristencel die een bedreiging vormde voor de troepen.


Gisteren (dinsdag) werd een lancering geïdentificeerd vanuit Jabalya richting Kibboets Kfar Aza die werd onderschept door de IDF Aerial Defense Array. Als reactie hierop raakte een IDF-straaljager de compound en de lanceerinrichting van waaruit de lancering werd afgevuurd.Bovendien werd een aantal lanceringen geïdentificeerd richting IDF-troepen die opereerden in het gebied van Shejaiya in de noordelijke Gazastrook. Als reactie daarop raakte een IDF-straaljager de lanceerinrichting van waaruit de lanceringen werden afgevuurd.

De afgelopen dag hebben IDF-straaljagers en -vliegtuigen tientallen terreurdoelen in de Gazastrook getroffen, waaronder militaire locaties, lanceerinrichtingen, tunnelschachten en infrastructuur.


Bovendien trof een IAF-vliegtuig ook een terreurcel van Hamas die een bedreiging vormde voor de IDF-troepen die in het gebied opereerden.

306 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


P Bakker
P Bakker
Apr 10

Erg goed

Ga zo door met uitroeien van dat vergif

Like
bottom of page