top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF-troepen blijven opereren in de Gazastrook; de troepen identificeerden terroristen die antitankraketten op hen afvuurden

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen gaan door met het elimineren van terroristen en voeren gerichte invallen uit in het westen van Khan Yunis. Tegelijkertijd voerden IDF-troepen gerichte aanvallen uit in centraal en noordelijk Gaza. IDF-zeetroepen hebben verschillende terreurdoelen aangevallen als onderdeel van hun steun aan de IDF-grondtroepen.


In centraal Gaza hebben IDF-troepen een terrorist geëlimineerd die hen observeerde, naderde en een antitankraket op hen afvuurde. Hierna werd een extra antitankraket op de troepen afgevuurd. Korte tijd daarna identificeerden de troepen twee terroristen die het gebouw verlieten van waaruit de raket werd afgevuurd, en ze stuurden een vliegtuig om de terroristen aan te vallen.Extra troepen gaven een vliegtuig opdracht om verschillende terreurdoelen aan te vallen, waaronder een wapenopslagplaats. Na de IDF-aanval werden secundaire explosies gedetecteerd, wat duidde op de aanwezigheid van een grote hoeveelheid munitie in de faciliteit.


Tijdens afzonderlijke operationele activiteiten in het westen van Khan Yunis hebben IDF-troepen met succes terroristen geëlimineerd en gerichte aanvallen uitgevoerd op terreurdoelen, resulterend in de ontdekking van wapens. Als extra activiteit in Khan Yunis vielen IDF-troepen drie wapenopslagfaciliteiten aan en een terroristencel die op hen schoot.


Bovendien voerden IDF-troepen gerichte aanvallen uit op extra wapenopslagfaciliteiten, waarbij terroristen werden uitgeschakeld en meerdere wapens werden blootgelegd.

237 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page