top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF-troepen elimineren terroristen in het gebied van Hamad en gaan door met het uitvoeren van gerichte invallen

Foto IDF woordvoerder


De afgelopen dag hebben IDF-troepen meer dan twintig terroristen gedood in het gebied van Khan Yunis tijdens gevechten van dichtbij en luchtaanvallen.


Tijdens IDF-operaties in het gebied van Hamad voerden de troepen gerichte aanvallen uit op verschillende terreurinfrastructuur in het gebied, waarbij ze terroristen arresteerden. Bovendien vonden de troepen explosieven en extra wapens in het gebied.


Tijdens een aanvullende activiteit in het gebied identificeerden IDF-troepen een terroristencel grenzend aan troepen in het gebied. Een IDF-vliegtuig richtte zich op de terroristen en doodde deze.In centraal Gaza hebben IDF-troepen de afgelopen dag meer dan tien terroristen gedood. Tijdens een van de activiteiten identificeerden IDF-troepen terroristische cellen die in hun gebied actief waren. Een IDF-vliegtuig richtte zich op de terroristen en doodde deze.


Tijdens een activiteit in het gebied van Beit Hanoun in het noorden van Gaza identificeerden IDF-troepen een aantal terroristen die naast troepen in het gebied opereerden. Een IDF-straaljager richtte zich op de terroristen en doodde deze.


Gisteren identificeerden IDF-troepen in centraal Gaza militaire posities en lanceerlocaties die werden gebruikt om Sderot aan te vallen, de strijdkrachten leidden straaljageraanvallen die de bedreigingen richtten en vernietigden.

370 weergaven0 opmerkingen

תגובות


bottom of page