top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF-troepen hebben 14 terreurverdachten in Judea en Samaria gearresteerd


Foto IDF-woordvoerder


De afgelopen avond en nacht hebben IDF-troepen in Judea en Samaria o.a. in de dorpen El Mu'air en Ja'ba en Jenin geopereerd en 14 terreurverdachten gearresteerd.


De strijdkrachten opereerden vannacht in de stad Jenin, in Menasha, om een ​​gezochte terreurverdachte te arresteren die verdacht werd van betrokkenheid bij terroristische activiteiten en om wapens en munitie van het Carlo-type in beslag te nemen. Tijdens de operatie schoten gewapende mannen op de troepen en gooiden explosieven naar de strijdkrachten, die arresteerden een verdachte die explosieven naar hen gooide.


Foto IDF-woordvoerder


Tijdens de operatie van de strijdkrachten in het dorp Noor al-Shams arresteerden de strijdkrachten nog drie gezochte personen. Tijdens de actie werden in de omgeving geweerschoten gehoord.


Tijdens een operatie in de stad Nablus arresteerden IDF-soldaten twee voor terreur gezochte mannen en namen wapenonderdelen en munitie in beslag. Tijdens de operatie schoten schutters op de strijdkrachten. In het dorp Kablan arresteerden de strijders nog een gezochte persoon.


De strijdkrachten opereerden ook in de dorpen Adna, Horsa en Dora om drie gezochte terreurverdachten te arresteren.


In de vluchtelingenkampen El Aida en Deheisha arresteerden de strijders nog drie gezochte terreurverdachten. In het vluchtelingenkamp Jilzon in Benyamin arresteerden de strijders één voor terreur gezochte persoon.


De gearresteerde gezochte personen werden voor verder onderzoek naar de veiligheidsdienst overgebracht.


54 weergaven0 opmerkingen
bottom of page