top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF troepen hebben 16 gezochte personen opgepakt en heel veel wapens gevonden


Foto IDF woordvoerder


De soldaten van de IDF en de Shin Bet opereerden woensdag in Judea en Samaria en arresteerden 16 gezochte personen en vonden heel veel wapens.


De strijders opereerden in drie brigadeoperaties ter bestrijding van terrorisme in de dorpen Aqraba, El Power en Azon, waarbij veel gezochte personen werden ondervraagd en veel scans op wapens werden uitgevoerd. Tijdens de El Power-operatie hebben de strijders een jachtgeweer, een Carlo-geweer, een mes en kogels gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF woordvoerder


Tijdens de activiteit gooiden verdachten stenen naar de politie, die reageerde door demonstraties uiteen te drijven en in de lucht te schieten. Tijdens de operatie in Azon gooiden verdachten explosieven naar de strijdkrachten, die reageerden met maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven.


In de stad Hebron arresteerden de strijders een gezochte man, lokaliseerden en namen ze propagandamateriaal in beslag, en in het dorp El Power ondervroegen ze veel gezochte mannen.


Foto IDF woordvoerder


De strijders arresteerden twee gezochte mannen in de stad Bethlehem en lokaliseerden en namen een geïmproviseerd wapen en M-16 wapenonderdelen in de stad in beslag.


Foto IDF woordvoerder


In het dorp Kabatia arresteerden de troepen drie gezochte personen en lokaliseerden en namen ze een airsoftgeweer in beslag. Tijdens de activiteit gooiden verdachten explosieven en stenen naar het korps, ook werd er in de omgeving geschoten en verdachten schoten op het korps, dat reageerde door te schieten.


Foto IDF woordvoerder


In het vluchtelingenkamp Aqat Jaber werden twee gezochte personen gearresteerd. Tijdens de operatie werd er in de omgeving geweervuur ​​gehoord. In het dorp Shukba werd een gezochte persoon gearresteerd, een wapen en munitie werden gelokaliseerd en in beslag genomen. Tijdens het vertrek van de troepen uit het dorp werden molotovcocktails naar hen gegooid.


Foto IDF woordvoerder


In de dorpen Zita, Shavika, Beit Sahour en Kasba in Nablus werden nog zeven gezochte personen gearresteerd.


De gezochte personen die werden gearresteerd en de oorlogsmiddelen die in beslag werden genomen, werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen.
86 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page