top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF-troepen hebben de afgelopen nacht 15 terreurverdachten in Judea en Samaria gearresteerd


Foto IDF-woordvoerder


Ook de afgelopen nacht hebben IDF-troepen en veiligheidsdienst in Judea en Samaria geopereerden werden onder andere in de dorpen Alaida, Beit Amra, Ita, Wadi Siman en Kalax terreurverdachten gearresteerd.


In de dorpen Singil, Hizma en Anta werden acht gezochte personen gearresteerd die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. In het dorp Hizma vonden de strijdkrachten een luchtbuks en namen deze in beslag.


Tijdens de operatie van de troepen in de dorpen Habla en Shukba arresteerden de troepen twee gezochte personen.


De strijders arresteerden drie gezochte terreurverdachten in de dorpen Alaida in het Etzion-district, Beit Amra en Ita.


In de dorpen Wadi Siman en Kalax arresteerden de troepen een gezochte terreurverdachte en namen munitie, een geweer van het "Carlo"-type en andere oorlogsmiddelen in beslag in de Yehuda Htmar.


Tijdens een proactieve activiteit van de IDF- en MGB-troepen nabij de Adam-kruising gisteravond, hebben de strijders een voertuig met zeven geweren en 18 andere wapens in beslag genomen en in beslag genomen.


Foto IDF-woordvoerder


De gearresteerde gezochte personen, het voertuig en de in beslag genomen oorlogsmiddelen zijn overgedragen aan de veiligheidsdienst voor verder onderzoek.74 weergaven0 opmerkingen

Kommentarer


bottom of page