top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF-troepen hebben grote hoeveelheden militaire uitrusting en wapens gelokaliseerd en een productiefaciliteit voor explosieven in Jabaliya ontmanteld

Foto IDF woordvoerder


De afgelopen dagen hebben IDF-troepen hun operationele activiteiten uitgebreid naar het oosten van Jabaliya. Tijdens de activiteit hebben de troepen verschillende terroristen geëlimineerd in gevechten van dichtbij en grote hoeveelheden wapentuig gelokaliseerd, waaronder Kalashnikov-geweren, mortiergranaten, explosieven en aanvullende militaire uitrusting.


Bovendien hebben IDF-troepen een productiefaciliteit voor explosieven en een aantal tunnelschachten gelokaliseerd en ontmanteld, verschillende terroristen geëlimineerd en tientallen wapens en terreurinfrastructuur ontmanteld.IAF-vliegtuigen troffen een lanceerplaats in Jabaliya van waaruit gedurende de oorlog lanceringen richting de stad Ashkelon in Israël werden uitgevoerd.IDF-troepen blijven opereren in de centrale Gazastrook en elimineren verschillende terroristen, waaronder terroristen die de troepen hadden geobserveerd, door middel van tankvuur en directe ontmoetingen. IAF-straaljagers hebben in de centrale Gazastrook een raketwerper getroffen die klaar stond om op Israël te worden afgevuurd.


De afgelopen dag hebben IAF-vliegtuigen en straaljagers meer dan 75 terreurdoelen in de Gazastrook aangevallen en ontmanteld, waaronder wapenopslagfaciliteiten, terroristische cellen, raketwerpers, militaire structuren, observatieposten en aanvullende terroristische infrastructuur.

236 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


P Bakker
P Bakker
May 27

Je zou haast denken dat alles weg ikasr helaas niets is minder waar

Als je bedenkt hoeveel geld ze van de Eu en andere landen hebben gekregen dan weet je nu waar dat geld aan besteed is en nog steeds


En de wereld?

Die droomt nog lekker verder en kijkt net zo hard weg als voor wo 2


Ik heb hier geen worden voor

Wat een machteloze corrupte bende is de van en al die andere organisaties


Ga zo door IDF mocht je gezegend worden

Like
P Bakker
P Bakker
May 27
Replying to

Vn

Like
bottom of page