top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF-troepen van de 162e Divisie zetten hun operationele activiteiten in centraal Gaza voort

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen van de 162e Divisie zetten hun operationele activiteiten voort, gericht op centraal Gaza, om terroristen te elimineren en de terroristische infrastructuur te vernietigen.


Tijdens operationele activiteiten in centraal Gaza de afgelopen dag hebben IAF-vliegtuigen een aantal terroristen geëlimineerd en de terroristische infrastructuur vernietigd. Eén van de aanvallen vond plaats op een terroristencel die een met explosieven geladen drone bestuurde richting IDF-troepen in het gebied. Een IDF-vliegtuig trof de terroristen.


Bij aanvullende aanvallen troffen IAF-vliegtuigen een aantal raketwerpers die klaar waren om naar Israëlisch grondgebied te worden gelanceerd.De afgelopen dag identificeerden IDF-troepen een terrorist die op hen afkwam en schakelden hem uit met behulp van een drone. Een extra terrorist die hen naderde, werd beantwoord met sluipschuttersvuur, waardoor hij werd uitgeschakeld.


De afgelopen dag hebben IAF-vliegtuigen meer dan 40 terreurdoelen in de Gazastrook getroffen, waaronder ondergrondse lanceerposten, boobytraps-constructies, militaire structuren waar gewapende terroristen opereerden, observatieposten, ondergrondse terroristeninfrastructuur en aanvullende terroristische infrastructuur.

210 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page